Zemetreseni Kreta : Burda 7/2021 | burda 7/2021 na stáncích od 19 : Aténský geodynamický institut uvedl, že zemětřesení mělo epicentrum 246 kilometrů .

Epicentrum zemětřesení se nacházelo 22 kilometrů od vesnice arvi, která se nachází na jihovýchodě ostrova kréta. „zemětřesení bylo cítit silně a dlouho," uvedl starosta heraklionu. Zemětřesení řecko oběti kréta smrt přírodní katastrofa . Největší řecký ostrov kréta v pondělí postihlo silné zemětřesení o síle 5,8 stupně richterovy škály, které tamní obyvatele poslalo do ulic. A unique earthquake detection system:

Podle seismologů leželo ohnisko asi 20 kilometrů daleko od největšího krétského . Kos. Na terenie ruin Asklepiejonu. - zdjÄ™cie, foto
Kos. Na terenie ruin Asklepiejonu. - zdjęcie, foto from www.wnieznane.pl
K zemětřesení na krétě 1303 došlo v ranních hodinách 8. Zemětřesení řecko oběti kréta smrt přírodní katastrofa . Silné zemětřesení zasáhlo v pondělí řecký ostrov kréta. Záchranáři ve městě vyprošťují lidi ze zřícených budov. Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení. Epicentrum zemětřesení se nacházelo 22 kilometrů od vesnice arvi, která se nachází na jihovýchodě ostrova kréta. Jeden člověk zemřel, zřítily se desítky budov. Zprávykréta se připravuje na „turistické zemětřesení sedmého stupně".

Epicentrum zemětřesení se nacházelo přibližně 25 km jihovýchodně od města iraklio.

Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení. Epicentrum zemětřesení se nacházelo přibližně 25 km jihovýchodně od města iraklio. Zemětřesení řecko oběti kréta smrt přírodní katastrofa . A unique earthquake detection system: Epicentrum zemětřesení se nacházelo 22 kilometrů od vesnice arvi, která se nachází na jihovýchodě ostrova kréta. Řecký ostrov kréta zasáhlo zemětřesení o síle 5,8. Otřesy způsobily materiální škody a podle řecké veřejnoprávní . Jednalo se o mělké zemětřesení, . „zemětřesení bylo cítit silně a dlouho," uvedl starosta heraklionu. Aténský geodynamický institut uvedl, že zemětřesení mělo epicentrum 246 kilometrů . Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 . Předpokládané epicentrum se nacházelo ve . Silné zemětřesení zasáhlo v pondělí řecký ostrov kréta.

Záchranáři ve městě vyprošťují lidi ze zřícených budov. Předpokládané epicentrum se nacházelo ve . „zemětřesení bylo cítit silně a dlouho," uvedl starosta heraklionu. Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení. K zemětřesení na krétě 1303 došlo v ranních hodinách 8.

Podle seismologů leželo ohnisko asi 20 kilometrů daleko od největšího krétského . Kos. Na terenie ruin Asklepiejonu. - zdjÄ™cie, foto
Kos. Na terenie ruin Asklepiejonu. - zdjęcie, foto from www.wnieznane.pl
Epicentrum zemětřesení se nacházelo 22 kilometrů od vesnice arvi, která se nachází na jihovýchodě ostrova kréta. A unique earthquake detection system: K zemětřesení na krétě 1303 došlo v ranních hodinách 8. Předpokládané epicentrum se nacházelo ve . Zemětřesení řecko oběti kréta smrt přírodní katastrofa . Záchranáři ve městě vyprošťují lidi ze zřícených budov. Epicentrum zemětřesení se nacházelo přibližně 25 km jihovýchodně od města iraklio. Jeden člověk zemřel, zřítily se desítky budov.

Jednalo se o mělké zemětřesení, .

Největší řecký ostrov kréta v pondělí postihlo silné zemětřesení o síle 5,8 stupně richterovy škály, které tamní obyvatele poslalo do ulic. A unique earthquake detection system: Jeden člověk zemřel, zřítily se desítky budov. Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení. Podle seismologů leželo ohnisko asi 20 kilometrů daleko od největšího krétského . Silné zemětřesení zasáhlo v pondělí řecký ostrov kréta. Epicentrum zemětřesení se nacházelo přibližně 25 km jihovýchodně od města iraklio. „zemětřesení bylo cítit silně a dlouho," uvedl starosta heraklionu. Zprávykréta se připravuje na „turistické zemětřesení sedmého stupně". Otřesy způsobily materiální škody a podle řecké veřejnoprávní . Epicentrum zemětřesení se nacházelo 22 kilometrů od vesnice arvi, která se nachází na jihovýchodě ostrova kréta. A blend of collaborative work from eyewitnesses and of data collection from seismic institutes. Zemětřesení řecko oběti kréta smrt přírodní katastrofa .

Řecký ostrov kréta zasáhlo zemětřesení o síle 5,8. Aténský geodynamický institut uvedl, že zemětřesení mělo epicentrum 246 kilometrů . Jeden člověk zemřel, zřítily se desítky budov. Epicentrum zemětřesení se nacházelo přibližně 25 km jihovýchodně od města iraklio. Otřesy způsobily materiální škody a podle řecké veřejnoprávní .

Jednalo se o mělké zemětřesení, . Ostrov kos stock fotografie, royalty free Ostrov kos
Ostrov kos stock fotografie, royalty free Ostrov kos from st2.depositphotos.com
Silné zemětřesení zasáhlo v pondělí řecký ostrov kréta. Jednalo se o mělké zemětřesení, . Záchranáři ve městě vyprošťují lidi ze zřícených budov. Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 . Zprávykréta se připravuje na „turistické zemětřesení sedmého stupně". A unique earthquake detection system: Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení. Řecký ostrov kréta zasáhlo zemětřesení o síle 5,8.

Jednalo se o mělké zemětřesení, .

Největší řecký ostrov krétu zasáhlo po osmé hodině selč zemětřesení. A unique earthquake detection system: Epicentrum zemětřesení se nacházelo 22 kilometrů od vesnice arvi, která se nachází na jihovýchodě ostrova kréta. Epicentrum zemětřesení se nacházelo přibližně 25 km jihovýchodně od města iraklio. Zemětřesení řecko oběti kréta smrt přírodní katastrofa . Předpokládané epicentrum se nacházelo ve . Jednalo se o mělké zemětřesení, . Podle seismologů leželo ohnisko asi 20 kilometrů daleko od největšího krétského . K zemětřesení na krétě 1303 došlo v ranních hodinách 8. Aténský geodynamický institut uvedl, že zemětřesení mělo epicentrum 246 kilometrů . Největší řecký ostrov kréta v pondělí postihlo silné zemětřesení o síle 5,8 stupně richterovy škály, které tamní obyvatele poslalo do ulic. Řecký ostrov kréta zasáhlo zemětřesení o síle 5,8. Evropské středomořské seizmologické centrum (emsc) odhaduje sílu na 6 .

Zemetreseni Kreta : Burda 7/2021 | burda 7/2021 na stáncích od 19 : Aténský geodynamický institut uvedl, že zemětřesení mělo epicentrum 246 kilometrů .. Řecký ostrov kréta zasáhlo zemětřesení o síle 5,8. K zemětřesení na krétě 1303 došlo v ranních hodinách 8. Předpokládané epicentrum se nacházelo ve . Největší řecký ostrov kréta v pondělí postihlo silné zemětřesení o síle 5,8 stupně richterovy škály, které tamní obyvatele poslalo do ulic. Zprávykréta se připravuje na „turistické zemětřesení sedmého stupně".